Ти тут
Головна > Новини > Transcend представляє високопродуктивні та надійні модулі пам’яті DDR4 промислового класу з широким діапазоном робочих температур

Transcend представляє високопродуктивні та надійні модулі пам’яті DDR4 промислового класу з широким діапазоном робочих температур

Компанія Transcend Information, Inc. (Transcend), провідний виробник пристроїв для промислового використання, представляє свої нові SO-DIMM та ECC SO-DIMM-модулі пам’яті DDR4 промислового класу. Їх характеризує широкий діапазон допустимих робочих температур (від -40° до 85°C), висока продуктивність, компактний форм-фактор, надзвичайно низький рівень споживаної потужності (при напрузі 1,2 В) та чудовий рівень надійності. Завдяки цьому їх можна назвати ідеальним рішенням для оснащення промислових ПК (IPC), призначених для встановлення у обмеженому просторі, торгових терміналів, медицинського діагностичного обладнання та систем у форм-факторі mini-ITX.

Широкий діапазон робочих температур та висока стабільність в умовах цілодобової експлуатації

На відміну від домашніх ПК, промислові комп’ютери повинні без перебоїв підтримувати роботи великих баз даних на протязі тривалих періодів часу. Модулі пам’яті Transcend DDR4 промислового класу здатні витримувати удари, екстремально високі температури у діапазоні від -40° до 85°C та електромагнітні перешкоди. На плату нанесені контакти, що покриті золотим напилюванням товщиною 30 мкм, які дозволяють помітно підвищити стабільність роботи модуля та подовжити строк його експлуатації. Крім того, модулі ECC SO-DIMM підтримують два надійних алгоритми корекції помилок, у тому числі, циклічний надлишковий код (CRC), які забезпечують надійність збереження даних та контроль парності на чипі, який допомагає підтримувати цілісність команд та адрес. Завдяки цим особливостям вони ідеально підходять для використання у промислових ПК.
Модулі пам’яті Transcend DDR4 промислового класу виконані на базі високоякісних мікросхем динамічної пам’яті, які забезпечують високий рівень швидкодії та надійності. Також ці модулі здатні працювати на тактовій частоті 2400 МГц, їх пропускна здатність сягає 19 ГБ/с, що дозволить оснащеній ними системі демонструвати максимальні рівні швидкості передачі даних.

Зменшене споживання енергії

Модулі DDR4-пам’яті Transcend мають надзвичайно низьку напругу живлення, що складає всього 1,2 В, що зменшує навантаження на шину пам’яті, при цьому, у порівнянні зі стандартними модулями DDR3 з напругою живлення 1,5 В, економія електроенергії складає до 20%. Це допомагає збільшити тривалість автономної роботи портативних пристроїв та зменшити негативний вплив на оточуюче середовище. Більш того, ці модулі генерують менше тепла, що знижує нагрів системи та підвищує надійність роботи пам’яті.

Ретельне тестування — запорука якості

Представлені модулі DDR4 промислового класу повністю сумісні зі стандартами організації JEDEC (Joint Electron Device Engineering Council) та піддаються ретельному тестуванню у 64-бітових обчислювальних середовищах у однопроцесорній та багатопроцесорній конфігураціях. Усі модулі DDR4 забезпечені обмеженою довічною гарантією компанії Transcend.

Каталожний номер

Ємність

Опис

SO-DIMM

TS1GSH64V4B-I

8 ГБ

DDR4 2400 SO-DIMM 1Rx8

TS2GSH64V4B-I

16 ГБ

DDR4 2400 SO-DIMM 2Rx8

ECC SO-DIMM

TS1GSH72V4B-I

8 ГБ

DDR4 2400 ECC SO-DIMM 1Rx8

Залишити відповідь

Top