Ти тут
Головна > Новини > Transcend представляє широку лінійку зовнішніх жорстких дисків

Transcend представляє широку лінійку зовнішніх жорстких дисків

Компанія Transcend Information, Inc. (Transcend), світовий лідер серед виробників мультимедіа та накопичувачів, представляє широку лінійку зовнішніх жорстких дисків. Відрізняючись великою місткістю та протиударною конструкцією, ці накопичувачі максимально спрощують та полегшують задачу переносу великих файлів з одного комп’ютера на інший.

Зовнішні жорсткі диски серії StoreJet 25MC, 25H3 та 25M3: трирівневий захист від ударів на рівні військових стандартів і ємність до 4 Тбайт

productpic-2tsj25h3-2
Жорсткі диски StoreJet 25MC поставляються з симетричним кабелем USB Type-C для підключення пристроїв нового покоління. Триступеневий захист від ударів відповідає військовим стандартам США на захист від падіння* і гарантує високий рівень безпеки інформації. А інтерфейс SuperSpeed ​​USB 3.1 Gen 1 дозволяє StoreJet 25MC демонструвати феноменально високу швидкість передачі даних.
Портативні жорсткі диски серії StoreJet 25M3 та StoreJet 25H3 ємністю до 4 Тбайт поєднують в собі переваги ударостійкої серії зовнішніх жорстких дисків та новітньої технології передачі інформації SuperSpeed ​​USB 3.0, що забезпечить максимальну швидкість передачі даних і надзвичайну ударостійкість пристроїв для користувача.
Крім всіх перерахованих вище переваг, накопичувачі серії StoreJet 25MC, 25H3 і 25M3 оснащені кнопкою миттєвого резервного копіювання**. Тепер Ви можете виконати моментальне резервне копіювання, синхронізацію та копіювання великих файлів без втрати Вашого часу.
productpic-sj25m3-2

Стильні та надійні зовнішні жорсткі диски серії StoreJet 25А3 та 25D3

У портативних жорстких дисках StoreJet 25А3 та StoreJet 25D3 поєднуються висока продуктивність інтерфейсу USB 3.0, ємність до 1 Тбайта і стильний дизайн корпусу. Під корпусом знаходиться система захисту від ударів, яка включає технологію компенсації за допомогою підвісної механізму – вона дозволяє запобігти пошкодженням накопичувача в разі, якщо він зісковзнув зі столу або впав під час транспортування.
productpic-sj25a3w-2

3,5-дюймовий зовнішній жорсткий диск StoreJet 35T3 ємністю 8 ТБ

3,5-дюймові зовнішні жорсткі диски Transcend StoreJet 35T3 відрізняються високою продуктивністю, великою ємністю до 8 Тбайт і широким набором функцій, спрямованих на підвищення ефективності їх роботи. Накопичувач вміщений у чорному стильному корпусі та адресований найбільш вибагливим користувачам, забезпечуючи швидкість передачі даних до 200 МБ/с — новий рівень продуктивності для зовнішніх накопичувачів.
productpic-sj35t3-1

Програмне забезпечення Transcend Elite: інструменти оптимального керування даними

Transcend Elite — це фірмове програмне забезпечення для ОС Mac OS X та Windows, що було створене для оптимізації процесу керівництва даними. Користувачі мають змогу безкоштовно завантажити Transcend Elite з веб-сайта Transcend. Серед найбільш корисних функцій Transcend Elite потрібно згадати: створення та відновлення резервних копій, шифрування даних, синхронізацію закладок та хмарне резервне копіювання.

Гарантія

На всі зовнішні жорсткі диски Transcend серії StoreJet поширюється трирічна обмежена гарантія Transcend.
*Відповідає стандартам на падіння армії США U.S MIL-STD-810G 516.6.
**Щоб скористатися цією функцією необхідно задіяти програмне забезпечення Transcend Elite.

Залишити відповідь

Top