Ти тут
Головна > Новини > Transcend представляє зовнішні корпуси для встановлення твердотільного накопичувача з інтерфейсом M.2

Transcend представляє зовнішні корпуси для встановлення твердотільного накопичувача з інтерфейсом M.2

Компанія Transcend Information, Inc. (Transcend), світовий лідер серед виробників мультимедіа та накопичувачів, представляє Transcend CM42 і CM80 – зовнішні корпуси, спеціально створені для установки в них твердотільних накопичувачів з інтерфейсом M.2 SATA. Дотримуючись поетапної інструкції по установці, ви можете перетворити свій твердотільний накопичувач M.2 SATA у зовнішній портативний пристрій з інтерфейсом USB 3.1 Gen 1.

Тонкий накопичувач кишенькових розмірів та підтримка портів USB Type-A і Type-C

Стильний дизайн і міцна конструкція алюмінієвих зовнішніх корпусів роблять їх ідеальним аксесуаром для комп’ютерів і ноутбуків. Маючи товщину всього 7,5 мм та невелику вагу (CM42 – 29 грам, CM80 – 41 грам), корпуси максимально спрощують і полегшують транспортування важливих даних. Щоб забезпечити підтримку систем і пристроїв з різними типами портів USB, корпус для твердотільних накопичувачів M.2 також допускає приєднання до гнізда USB Type-C.

Висока продуктивність завдяки підтримці UASP

Корпуси для твердотільних M.2-накопичувачів оснащені інтерфейсом USB 3.1 Gen 1 з підтримкою протоколу UASP (USB Attached SCSI Protocol), що при роботі з сумісним з цією технологією комп’ютером дозволяє досягти більш високої швидкості передачі даних, ніж це можливо при підключенні по USB 3.0.

Два форм-фактора

Transcend поставляє корпуси в двох різних форм-факторах для установки твердотільних M.2 SATA-накопичувачів різного розміру. CM42 модель підходить тільки для пристроїв типу 2242, в той час як CM80 дозволяє монтувати накопичувачі типів 2242, 2260 і 2280.

Повний комплект

У комплект поставки входить все необхідне для установки твердотільного накопичувача з інтерфейсом M.2: зовнішній корпус для твердотільного накопичувача з інтерфейсом M.2 (CM42 або CM80), M.2-перехідник, USB-кабель Type-C – Type-A (45 см), металева пластина, алюмінієва наліпка, викрутка, три монтажні гвинти і мідна гайка (тільки для CM80).
Програмне забезпечення Transcend Elite: зручний засіб для управління даними
Transcend Elite – це фірмове програмне забезпечення для ОС Mac OS X і Windows, покликане оптимізувати процес управління даними. Користувачі можуть безкоштовно завантажити даний пакет з веб-сайту Transcend. Серед основних функцій Transcend Elite: резервне копіювання і відновлення, шифрування даних і синхронізації з хмарними сховищами Dropbox і Google Drive.

Гарантія

На зовнішні корпуси для установки твердотільного накопичувача з інтерфейсом M.2 Transcend CM42 та CM80 поширюється дворічна обмежена гарантія Transcend.
* Корпуси для твердотільних накопичувачів з інтерфейсом M.2 не підтримують накопичувачі з інтерфейсом PCI-Express M.2.
** Твердотільний накопичувач з інтерфейсом M.2 не входить до комплекту.

Залишити відповідь

Top