Ти тут
Головна > Новини > Продукти компанії Transcend були відзначені нагородами Taiwan Excellence Awards 2017

Продукти компанії Transcend були відзначені нагородами Taiwan Excellence Awards 2017

Компанія Transcend Information, Inc. (Transcend®), світовий лідер серед виробників мультимедіа та накопичувачів, сповістила, що сім її кращих продуктів були відзначені нагородами Taiwan Excellence Award 2017. Серед них — автомобільний відеореєстратор DrivePro 50, носима камера DrivePro Body 52, флеш-накопичувачі JetDrive Go 300 та JetDrive Go 500 з роз’ємоми Lightning та USB 3.1, смарт кард-рідер RDA2, флеш-накопичувач JetFlash 850 з роз’ємом USB Type-C та персональне хмарне сховище StoreJet Cloud 210.

Нагороди Taiwan Excellence Award надає Рада з розвитку зовнішньої торгівлі Тайваню (Taiwan External Trade Development Council, TAITRA), що діє під егідою Міністерства економіки цієї держави. Номіновані продукти проходять суворий відбір та отримують оцінку за декількома критеріями. Вони повинні бути виготовлені на Тайвані. Також особливу увагу приділяють реалізованим технічним рішенням, дизайну, якості виготовлення та маркетингу. Згідно з даними TAITRA, у цьому році нагороди отримали 528 продуктів від 203 компаній.

Автомобільний відеореєстратор DrivePro 50

Завдяки надзвичайно компактним розмірам відеореєстратор DrivePro 50 можна з легкістю сховати за дзеркалом заднього огляду у салоні автомобіля, де він не буде закривати огляд водію. DrivePro 50 також має об’єктив з великою діафрагмою F/1.8, що дозволяє удень та вночі у всіх деталях фіксувати дорожні пригоди. Відеореєстратор оснащений вбудованим адаптером Wi-Fi, який забезпечує можливість потокової передачі, завантаження та копіювання відео безпосередньо на смартфон або планшет. Окрім нагороди Taiwan Excellence Award, автомобільний відеореєстратор DrivePro 50 отримав премію Good Design Award 2016 у Японії.

Носима камера DrivePro Body 52

Спеціально виготовлена для співробітників правоохоронних органів та приватних охоронних підприємств, а також інших професіоналів, камера Transcend DrivePro Body 52 — це надійний пристрій, який у випадку будь-яких подій допоможе їм зберегти критично важливі свідоцтва. DrivePro Body 52 складається з блоку камери, що з’єднаний з основним блоком за допомогою гнучкого кабелю. Вона підтримує записування відео у форматі Full HD, оснащена ширококутним об’єктивом з великою діафрагмою, а також має зручну кнопку для збереження знімків. Крім того, камера має вбудований адаптер Wi-Fi, що дозволяє здійснювати потокову передачу відео на мобільні пристрої за допомогою ексклюзивного мобільного застосунку Transcend DrivePro Body для Android та iOS.

Рішення для Apple: JetDrive Go 30, JetDrive Go 500 та смарт кард-рідер RDA2

Transcend JetDrive Go 300, JetDrive Go 500 та смарт кард-рідер RDA2 були створені для iOS-пристроїв. JetDrive Go 300 та JetDrive Go 500 оснащені як роз’ємом Lightning, так і інтерфейсом USB 3.1 (Gen 1). Завдяки ексклюзивному мобільному застосунку JetDrive Go, користувачі мають змогу переносити та копіювати файли між ПК та пристроями під керівництвом Apple iOS, що забезпечує їх власникам до 128 ГБ додаткового об’єму вільної пам’яті. Смарт кард-рідер Transcend RDA2 оснащений роз’ємом Lightning та може працювати з SD- та microSD-картами, дозволяючи з легкістю завантажувати фотографії або відео та оперативно публікувати їх у соціальних мережах. Користувачу мобільного застосунку Transcend Smart Reader доступні такі корисні додаткові функції RDA2, як резервне копіювання, форматування карт пам’яті, шифрування, стискання та розпакування файлів, збереження аудіозаписів безпосередньо на карту пам’яті та швидкий доступ до хмарного сховища.

Флеш-накопичувач JetFlash 850 з роз’ємом USB 3.1 Type-C

Оснащені новітнім роз’ємом типу USB 3.1 Type-C, флеш-накопичувачі Transcend JetFlash 850S підтримують технологію USB OTG (On-The-Go) та забезпечують передачу даних на швидкості до 130 МБ/с. Крім того, JetFlash 850S має ергономічний дизайн та надзвичайно зручний у використанні. Виконаний по технології COB (Chip on Board), накопичувач JetFlash 850 має металевий корпус та надійно захищений від пилу та бризок.

Персональне хмарне сховище StoreJet Cloud 210

Враховуючи зростаючий попит користувачів на мережеві сховища даних, Transcend представила систему StoreJet Cloud 210, що має об’єм до 8 ТБ. На відмінність від публічних хмарних сервісів, цей пристрій дає користувачеві повний контроль над його даними. Transcend StoreJet Cloud 210 має функції мобільного та загального доступу, автоматичного резервного копіювання та потокової передачі медіаданих, відрізняється високою швидкістю передачі даних та у будь-який час та у будь-якому місці забезпечує користувачеві доступ до його файлів. Крім того, вбудована у Transcend StoreJet Cloud 210 вбудована підтримка технології RAID 1 дозволяє захищати цілісність даних.
Вже 14 років поспіль Transcend стає лауреатом премії Taiwan Excellence Awards. Маючи майже 30-річний досвід у розробці та виробництві високотехнологічних продуктів, компанія Transcend вже неодноразово отримувала різноманітні престижні нагороди у сфері дизайну, такі як iF та Red Dot у Германії, Good Design у Японії та Innovation на Тайвані.

Залишити відповідь

Top