Ти тут
Головна > Новини > Transcend покаже вбудовані рішення на виставці Embedded World 2017

Transcend покаже вбудовані рішення на виставці Embedded World 2017

У сьомий раз поспіль Transcend Information, Inc. (Transcend®) приймає участь у виставці embedded world та представить свої продукти у виставковому центрі Nuremberg Exhibition Center з 14 по 16 березня 2017 р. На стенді 3A-211, який буде розташований у павільйоні 3A, відвідувачі не тільки зможуть побачити широкий спектр вже визнаних продуктів, але й познайомляться з декількома новинками. У цьому році головний акцент у експозиції Transcend буде зроблено на повній лінійці продуктів на основі флеш-пам’яті SuperMLC, у якій сполучаються неперевершена продуктивність, що притаманна пам’яті типу SLC, з невисокою вартістю мікросхем на базі комірок MLC, а також на твердотільних накопичувачах M.2 з інтерфейсом PCIe та флеш-пам’яті NAND MLC 3D.

Широкий спектр продукції для різноманітних застосувань

У портфелі продуктів Transcend представлені твердотільні накопичувачі, модулі пам’яті DRAM, SD-карти, флеш-накопичувачі USB та модулі DOM, виконані у різних форм-факторах та призначені для використання у різноманітних вбудованих системах. Для забезпечення високої надійності та довговічності всі продукти компанії піддаються ретельному тестуванню та мають широкий діапазон робочих температур. Таким чином, стабільність їх роботи гарантується навіть у найбільш суворих умовах експлуатації. Завдяки своїй винятковій довговічності, відмінній сумісності та надійності, продукти Transcend можуть бути з успіхом використані у наступних типах систем: цифрових кіосках та точках продажу, бортових розважальних системах, гральних автоматах, сканерах штрих-кодів, медичних системах, телевізійних приставках, системах моніторинга, тощо.

Спеціалізовані пропозиції та демонстрації

Щоб найкращим чином задовольнити особливі потреби замовників з різних галузей, Transcend пропонує широкий спектр спеціалізованих рішень. У тому числі, продукти з оптимізованими версіями прошивки, попередньо завантаженим контентом, OEM- та ODM-пропозиції, системи з функціями AES-шифрування, продукти з конформним покриттям, а також капсулювання мікросхем, спеціальні етикетки, логотипи та упакування. Крім того, Transcend продемонструє дві інші спеціалізованих пропозиції. Дистанційний моніторинг дає можливість відстежувати показники S.M.A.R.T. твердотільних накопичувачів клієнтських комп’ютерів, що знаходяться на іншому краї світу. Це дозволить системним адміністраторам контролювати справність твердотільних накопичувачів та, у випадку необхідності, застосовувати відповідні міри. Апаратне видалення забезпечує безповоротне стирання даних з твердотільного накопичувача. Цей метод більш надійний, ніж програмні рішення, та повертає накопичувач у початковий, заводський стан.

Про виставку embedded world

Кожен рік у Нюрнберзі відбувається виставка embedded world Exhibition & Conference, яка пропонує професійній спільноті інформацію щодо нових продуктів та інновацій і унікальну можливість обмінятися власними думками та контактами з колегами. Під час цього заходу близько 930 учасників представляють найбільш сучасні технології у області вбудованих рішень: починаючи з базових елементів конструкції, модулів, завершених систем та закінчуючи операційними системами та програмним забезпеченням, іншими апаратними та програмними інструментами, а також послугами, що охоплюють усі аспекти використання та розробки вбудованих систем.

Залишити відповідь

Top