Ти тут
Головна > Новини > Неймовірно швидкий накопичувач у форм-факторі M.2 з інтерфейсом PCIe NVMe

Неймовірно швидкий накопичувач у форм-факторі M.2 з інтерфейсом PCIe NVMe

Компанія Transcend Information, Inc. (Transcend®), світовий лідер серед виробників мультимедіа та накопичувачів, представляє твердотільний накопичувач MTE850 у форм-факторі M.2 з інтерфейсом PCIe NVMe. Це перший твердотільний накопичувач Transcend, який оснащений інтерфейсом PCI Express Gen 3 x4 та є повністю сумісним зі стандартом NVM Express (NVMe) 1.2. Використання новітнього протоколу PCIe NVMe дозволяє MTE850 демонструвати неймовірно високу швидкість передачі даних, яка може сягати 2500 МБ/с під час читання та 1100 МБ/с під час записування*. Побудовані на базі чипів 3D MLC, не дивлячись на свій компактний форм-фактор M.2, ці накопичувачі мають ємність до 512 ГБ, завдяки чому вони стають чудовим вибором для справжніх шанувальників комп’ютерних ігор.

Вражаюча швидкість передачі даних завдяки використанню протоколу PCIe NVMe

Твердотільні накопичувачі Transcend MTE850 2280 у форм-факторі M.2 оснащені інтерфейсом PCIe Gen 3 x 4 та підтримують новітній протокол NVMe 1.2, теоретичний ліміт швидкості передачі даних для якого складає 32 Гбіт/с, що помітно вище максимальної пропускної здатності інтерфейсу SATA III — 6 Гбіт/с. Використані у Transcend MTE850 мікросхеми флеш-пам’яті 3D MLC NAND відрізняються помітно більш високими швидкостями читання та записування, ніж чіпи 2D NAND. Також характерними ознаками 3D NAND є низький рівень споживання електроенергії та висока надійність на протязі усього терміну експлуатації. Transcend MTE850 підходить для справжніх фанатів комп’ютерних ігор та усіх користувачів, які потребують надійних накопичувачів, що демонструють чудову продуктивність як при читанні, так і при записуванні.

Неймовірна надійність та рекордна швидкість читання до 2500 МБ/с

Твердотільні накопичувачі Transcend MTE850 M.2 оснащені кешем на базі мікросхем DDR3 DRAM, що дозволяє суттєво пришвидшити завантаження комп’ютера, а також запуску застосунків, що використовуються найчастіше. За рахунок використання технології SLC-кешування, Transcend MTE850 показує неймовірні швидкості читання та записування, які складають 2500 МБ/с та 1100 МБ/с*, відповідно. Цілісність даних гарантує використання LDPC-кодування (Low Density Parity Check).

SSD Scope

Фірмовий пакет ПЗ SSD Scope, який доступний для безкоштовного завантаження з веб-сайту Transcend, це спеціально розроблене програмне забезпечення для моніторингу справності твердотільних накопичувачів. Серед його функцій: View Drive Information (інформація про накопичувач), View S.M.A.R.T. Status (статус S.M.A.R.T.), Diagnostic Scan (діагностичне сканування), Secure Erase (надійне видалення даних), Firmware Update (оновлення прошивки), TRIM Enable (вмикання функції TRIM), Health Indicator (індикатор справності накопичувача) та System Clone (клонування системи).

Гарантія

Твердотільні накопичувачі Transcend MTE850 2280 у форм-факторі M.2 з інтерфейсом PCIe NVMe та представлені на ринку моделями ємністю 128, 256 та 512 ГБ та постачаються з трирічною обмеженою гарантією Transcend.
*базується на результатах тесту CrystalDiskMark v5.0.2.

Залишити відповідь

Top