Ти тут
Головна > Новини > На виставці elcomUkraine 2017 компанія Transcend покаже широкий ассортимент промислової продукції

На виставці elcomUkraine 2017 компанія Transcend покаже широкий ассортимент промислової продукції

Компанія Transcend Information, Inc. (Transcend), провідний виробник пристроїв для промислового використання, візьме участь в міжнародній виставці elcomUkraine 2017, яка пройде 11-14 квітня 2017 року у ВЦ «КиївЕкспоПлаза», в місті Києві, Україна. На стенді H541, який буде розташований в павільйоні №3, відвідувачі не тільки зможуть побачити широкий спектр промислових продуктів Transcend, але і ознайомитися з рядом новинок.
Також 13 квітня в 15.00-16.00 в конференц-залі №1, павільйон №3, Михайло Куріцин, фахівець Transcend з продажу в країнах СНД, проведе семінар, де буде представлена промислова продукція виробництва Transcend та унікальні запатентовані технології, які використовуються для забезпечення надійності та конфіденційності даних.
В ході виставки, компанія Transcend планує привернути увагу відвідувачів до свого великого портфоліо сучасних промислових твердотільних накопичувачів. Ці пристрої в різних форм-факторах (half-slim, mSATA, M.2 і 2,5-дюйма) можуть використовуватися в розширеному колі систем. Дані твердотільні накопичувачі Transcend базуються на флеш-пам’яті типу SLC і MLC NAND, а також на основі флеш-пам’яті SuperMLC, яка поєднує чудову продуктивність, властиву пам’яті типу SLC, з невисокою вартістю мікросхем на базі флеш-пам’яті MLC. Накопичувачі підтримують ряд технологій, що забезпечують додатковий захист інформації, що зберігається, зокрема, функції S.M.A.R.T., режим Device Sleep, а також функцію IPS (Intelligent Power Shield) – унікальну технології захисту даних від пошкодження в разі раптового відключення електроживлення.
Крім твердотільних накопичувачів, Transcend представить промислові карти пам’яті з розширеним діапазоном робочих температур, а також модулі пам’яті DDR4. Карти пам’яті, побудовані на базі флеш-пам’яті типу SLC, MLC NAND і SuperMLC, відрізняються великою ємністю, вражаючою надійністю і ефективно працюють при температурах від -40 до 85 °C.
Куріцин Михайло Андрійович, фахівець Transcend з продажу в країнах СНД, візьме участь у виставці elcomUkraine 2017: «Компанія Transcend – розробник та виробник рішень для зберігання даних з 1988 року. З тих пір, завдяки накопиченому досвіду та постійному прагненню до розвитку, ми вийшли на лідируючі позиції в споживчому і промисловому сегментах ринку. Ми бачимо, як з кожним роком зростає частка продажів саме промислових рішень як в світі, так і в Україні, що відкриває для нашої компанії широкі можливості для подальшого розвитку співпраці з українськими виробниками промислових рішень. У зв’язку з цим, ми раді прийняти участь у виставці elcomUkraine, що об’єднує на єдиному майданчику гравців промислового ринку та ринку автоматизації. Запрошуємо відвідати наш стенд і семінар, де буде представлений весь спектр промислових рішень Transcend».

Спеціалізовані пропозиції і демонстрації

Щоб найкращим чином задовольняти особливі потреби замовників з різних галузей, Transcend пропонує широкий спектр спеціалізованих рішень. В тому числі, продукти з оптимізованими версіями прошивки, попередньо завантаженим контентом, OEM- і ODM-пропозиції, системи з функціями AES-шифрування, продукти з конформних покриттям, а також капсулювання мікросхем, спеціальні етикетки, логотипи та упаковку.

Промислові рішення для критично важливих додатків

Маючи майже 30 років виробничого досвіду, компанія Transcend створила відмінну репутацію одного з найбільш інноваційних світових розробників високоякісних і надійних модулів пам’яті промислового класу. Продукти компанії Transcend широко використовуються в промислових автоматах, медичному обладнанні, в військових пристроях, в банкоматах, ігрових автоматах, терміналах оплати, транспорті, в цифрових інформаційних терміналах і точках продажів, цифрових вивісках та в інших пристроях.

Переваги компанії Transcend

Промислові продукти компанії Transcend орієнтовані на пристрої, які працюють в екстремальних умовах, в тому числі в умовах тряски, ударів, високої вологості та широкому температурному діапазоні. На додаток до стандартних продуктів компанія розробляє індивідуальні промислові рішення спеціально для промислового застосування.

  • Якість: компанія Transcend суворо перевіряє всі компоненти та тестує всі промислові продукти на всіх стадіях виробництва.
  • Досвід: компанія Transcend має групу досвідчених фахівців в області досліджень і розробок.
  • Сумісність: компанія Transcend створює більшість промислових продуктів за індивідуальними замовленнями і гарантує їх 100% сумісність.
  • Надійність: компанія Transcend – один з провідних світових виробників пам’яті.
  • Зручність: в портфоліо компанії Transcend широке коло IPC-рішень для тисяч систем.

Про виставку elcomUkraine 2017

elcomUkraine 2017 – найбільша в Україні виставка енергетики, електротехніки, енергоефективності. 21 рік поспіль виставка elcomUkraine збирає на єдиному майданчику енергетиків, електриків, інженерів і електротехнічних фахівців, комерційні та інноваційні компанії, державні енергетичні компанії і відкриває перед своїми учасниками унікальні можливості для розвитку і руху вперед. Додаткову інформацію про виставку можна знайти на веб-сторінці http://www.elcom.ua.

Залишити відповідь

Top