Ти тут
Головна > Новини > Твердотільні накопичувачі Transcend SSD230S ємністю 256 та 512 ГБ вже у продажу

Твердотільні накопичувачі Transcend SSD230S ємністю 256 та 512 ГБ вже у продажу

Компанія Transcend Information, Inc. (Transcend), світовий лідер серед виробників мультимедіа та накопичувачів, оголошує про початок продажу серії твердотільних накопичувачів SSD230S ємністю 256 та 512 ГБ. Твердотільні накопичувачі Transcend SSD230S з інтерфейсом SATA III 6 Гбіт/с створені на базі найсучаснішої 3D-технології виробництва пам’яті NAND, яка дозволяє розміщувати елементи пам’яті в кілька шарів – одна над іншою. За рахунок використання високоякісних мікросхем флеш-пам’яті і вдосконалених алгоритмів роботи прошивки, накопичувачі SSD230S забезпечують високу надійність зберігання даних.

Ультратонкі, ультрапортативні

Накопичувачі SSD230S виконані в стандартному 2,5-дюймовому форм-факторі. Товщина алюмінієвого корпусу складає всього 7,0 мм, а вага – лише 63 г, що робить їх прекрасним вибором для установки не тільки в класичні ПК, але і в ультратонкі обчислювальні пристрої, такі як ультрабуки.

Висока надійність та виняткова продуктивність до 560 МБ/с

Завдяки використанню інтерфейсу SATA III 6 Гбіт/с та застосуванню технології SLC-кешування, накопичувачі SSD230S здійснюють послідовні операції читання і запису даних на швидкостях аж до 560 МБ/с і 520 МБ/с, відповідно. Накопичувачі SSD230S не тільки відрізняються високою продуктивністю, але й підтримують технології RAID, LDPC (Low-Density Parity Check) і ECC, які забезпечують надійність зберігання і передачі ваших даних.

SSD Scope

Фірмовий пакет SSD Scope, який доступний для безкоштовного завантаження з веб-сайту Transcend, це спеціально розроблене програмне забезпечення для моніторингу справності твердотільних накопичувачів. Серед його функцій: View Drive Information (інформація про накопичувач), View S.M.A.R.T. Status (статус S.M.A.R.T.), Diagnostic Scan (діагностичне сканування), Secure Erase (надійне видалення даних), Firmware Update (оновлення прошивки), TRIM Enable (вмикання функції TRIM), Health Indicator (індикатор справності накопичувача) та System Clone (клонування системи).

Гарантія та ціни

Накопичувачі SSD230S вже доступні для покупки в багатьох популярних українських магазинах, а їх вартість становить приблизно 3200 та 6000 гривень за моделі об’ємом 256 та 512 ГБ відповідно. Новинки забезпечуються 3-річною обмеженою гарантією від виробника.

Залишити відповідь

Top