Ти тут
Головна > Новини > Твердотільний накопичувач MTS810 від Transcend

Твердотільний накопичувач MTS810 від Transcend

Компанія Transcend Information, Inc. (Transcend®), світовий лідер серед виробників мультимедіа та накопичувачів, представляє твердотільний накопичувач MTS810, виконаний в односторонньому форм-факторі M.2 SATA. Односторонній твердотільний накопичувач Transcend MTS810 в форм-факторі M.2 створений на основі найсучаснішої технології TLC 3D NAND, оснащений інтерфейсом SATA III 6 Гбіт/с, відмінно підходить для оснащення високопродуктивних систем і може бути встановлений навіть в найбільш компактні пристрої. За рахунок використання високоякісних мікросхем флеш-пам’яті і вдосконалених алгоритмів роботи прошивки, накопичувач Transcend MTS810 забезпечує неперевершену надійність зберігання даних.

Односторонній форм-фактор M.2

Transcend MTS810 відповідає специфікаціям односторонніх M.2 і може встановлюватися в більшість системних плат, сумісних з односторонніми M.2 SSD. Це дозволяє з успіхом застосовувати його в ультратонких портативних системах в так званих односторонніх слотах S2/S3, де задня поверхня плати накопичувача впритул притискається до материнської плати.

Висока надійність та висока продуктивність до 550 МБ/с

Твердотільний накопичувач Transcend MTS810, побудований на основі флеш-пам’яті TLC 3D NAND, оснащений кешем на базі мікросхем пам’яті DDR3 і здійснює послідовні операції читання і запису даних на швидкостях аж до 550 МБ/с та 420 МБ/с, відповідно. Накопичувач MTS810 не тільки відрізняється високою продуктивністю, але і підтримує технології RAID, LDPC (Low-Density Parity Check) і ECC, які забезпечують надійність зберігання і передачі ваших даних. А завдяки підтримці режиму Device Sleep Mode (DevSleep), накопичувач здатний збільшити тривалість автономної роботи ноутбука шляхом реалізації інтелектуальної схеми відключення живлення інтерфейсу SATA під час його бездіяльності.

SSD Scope

Фірмовий пакет ПЗ SSD Scope, який доступний для безкоштовного завантаження з веб-сайту Transcend, це спеціально розроблене програмне забезпечення для моніторингу справності твердотільних накопичувачів. Серед його функцій: View Drive Information (інформація про накопичувач), View S.M.A.R.T. Status (статус S.M.A.R.T.), Diagnostic Scan (діагностичне сканування), Secure Erase (надійне видалення даних), Firmware Update (оновлення прошивки), TRIM Enable (вмикання функції TRIM), Health Indicator (індикатор справності накопичувача) та System Clone (клонування системи).

Гарантія

На твердотільний накопичувач Transcend MTS810 ємністю 128 ГБ, поширюється трирічна обмежена гарантія Transcend.

Залишити відповідь

Top