Ти тут
Головна > Новини > Transcend представляє продуктивний та надійний накопичувач промислового класу SSD430

Transcend представляє продуктивний та надійний накопичувач промислового класу SSD430

Компанія Transcend Information, Inc. (Transcend®), світовий лідер серед виробників мультимедіа та накопичувачів, представляє твердотільний накопичувач промислового класу SSD430. SSD430 відповідає вимогам специфікацій стандарту SATA III 6 Гбіт/с та здатен забезпечити швидкість передачі даних до 560 МБ/с при читанні та до 490 МБ/с при операціях записування. Окрім неймовірно високих показників продуктивності, Transcend SSD430 відрізняється високою надійністю та постачається у стильному та компактному корпусі. Накопичувач підтримує алгоритми виявлення та виправлення помилок ECC (error-correction code) та LDPC (low-density parity check), завдяки чому його можна назвати чудовий вибором для використання у системах промислового класу.

Виняткова швидкість передачі даних завдяки використанню високоякісних мікросхем 3D MLC NAND

Твердотільні накопичувачі промислового класу SSD430 побудовані на основі флеш-пам’яті типу 3D MLC NAND. 3D-архітектура пам’яті дозволяє збільшити продуктивність SSD430 та домогтися неймовірно високої швидкості читання та записування, які можуть, відповідно, сягати 560 та 490 МБ/с, відповідно. Швидкість виконання випадкових операцій читання та записування також виросла до 310 та 350 МБ/с, відповідно. Також характерними ознаками 3D NAND є низький рівень споживання електроенергії та висока надійність. Твердотільний накопичувач Transcend SSD430 призначений для безперервної та надійної експлуатації впродовж тривалих періодів часу, та чудово підходить для використання у промислових ПК, системах автоматизації виробництва та комп’ютерах без вентиляторів охолодження.

Вдосконалений алгоритм ECC забезпечує надійність збереження даних

Приріст швидкостей читання та записування даних, який демонструють твердотільні накопичувачі Transcend SSD430, обумовлений також використанням у їх конструкції кеш-пам’яті на основі DDR3 DRAM та технології SLC. Крім того, SSD430 підтримує алгоритм LDPC ECC, що дозволяє зберегти безпеку даних. Також накопичувач оснащений низкою технологій, націлених на підвищення його надійності та збільшення терміну його експлуатації. Серед них відзначимо: режим Device Sleep, Power Shield, алгоритми інтелектуального керування блоками та мінімізації зносу комірок пам’яті.

SSD Scope Pro

Фірмове ПЗ Transcend SSD Scope — це набір легких у використанні програмних інструментів, що дозволяє відстежити стан твердотільного накопичувача та допомагає протягом тривалого терміну зберігати його продуктивність на високому рівні. Серед найбільш корисних програмних функцій варто відмітити: отримання інформації щодо накопичувача, відстежування статусу S.M.A.R.T., діагностичне сканування, надійне видалення даних, індикатор справності накопичувача, клонування системи та віддалений моніторинг.

Гарантія

На ринку представлені твердотільні накопичувачі Transcend SSD430 ємністю 120 та 240 ГБ, що постачаються з обмеженою трирічною гарантією Transcend.

Залишити відповідь

Top