Ти тут
Головна > Новини > Компактний Adata Al910 Lightning Card Reader Plus

Компактний Adata Al910 Lightning Card Reader Plus

Майже універсальний пристрій для мобільних платформ

На відміну від більшості представлених на ринку картоводом, Al910 є універсальним пристроєм. Втім, в першу чергу орієнтованим на роботу з технікою Apple – як уже було сказано вище, це складніше і дорожче, так що якщо iOS-сумісність не потрібно, можна і зекономити.

Тому зовні картовод схожий на більшість аналогічних розробок – в тому числі, і Lightning Card Reader від самої Adata, подальшим розвитком якого він і є. Фізично це невеликий «квадратик» зі стороною 39 мм і товщиною 8,3 мм, до якого прикріплений невідокремлюваний кабель, довжиною 90 мм (разом з роз’ємом), що закінчується Lightning. На протилежній роз’єму стороні знаходяться два слоти для карт пам’яті microSD і SD, одночасне використання яких неможливо (фізично дві карти вставити можна, але «видно» при цьому буде тільки micro – у цього слоту пріоритет). Втім, на практиці і не потрібно – все-таки це пристрій для перенесення інформації. Головне, що обмежень на об’єм карт фактично немає: компанія говорить про 256 ГБ і підтримки файлів більше 4 ГБ, що однозначно свідчить про роботу з SDXC і файлової системою exFAT – значить і більш ємкі карти теж працюватимуть без будь-яких проблем.

На одному кінці Al910 розташований роз’єм Micro-USB, на іншому – оригінальний складаний, здатний перетворюватися як в Micro-USB, так і в «повнорозмірний» типу А. Перше забезпечує сумісність з більшістю портативних пристроїв, друге – з комп’ютерами і ноутбуками.

blank

Картовод можна використовувати і як кабель для зарядки iPhone / iPad! Підійде будь-який зарядний пристрій з силою струму до 2,1 А, причому (що природно) зарядку можна здійснювати паралельно з роботою з файлами.

blank

Такий підхід прямо провокує носити пристрій постійно з собою – замість «рідного» кабелю, які ще й частенько ламаються. Та й спонукає до його придбання замість кабелю, якщо у користувача раніше хоча б виникали думки (не кажучи вже про необхідність) попрацювати з картами пам’яті на пристрої з iOS або переносити якісь файли між різними платформами «в польових умовах». Власне, в цьому і полягає основна перевага AI910 перед «просто картоводом» з інтерфейсом Lightning, і «плюс» в його повну назву.

Залишити відповідь

Top