Ти тут
Головна > Огляди > Титанова міць: огляд блоків живлення Seasonic PRIME Titanium 650W, 750W і 850W

Титанова міць: огляд блоків живлення Seasonic PRIME Titanium 650W, 750W і 850W

Вже знайомі нам блоки живлення Seasonic старших серій сміливо можна було називати еталоном: надійні комплектуючі, якісна збірка, хороша стабільність напруг, скромний розмах пульсацій напруги, тиха робота на більшості навантажень – похвали можна марнувати довго.

Зараз же перед нами моделі нового якісного рівня – 80 PLUS Titanium, який, крім ще кращих параметрів ефективності на обмовляється в колишніх стандартах навантаженнях в 20%, 50% і 100% потужності вимагає ще і ККД не нижче 90% при 10% навантаження. Три блоки живлення потужністю 650, 750 і 850 Вт – тобто всі три представника лінійки PRIME Titanium на поточний момент.


Блок традиційно упакований в оксамитовий тканинний мішечок, а от не менш звична сумка для кабелів зникла з комплекту поставки.

blank

Втім, комплект поставки все одно непоганий: крім кріпильних гвинтів і мережевого кабелю в наявності друкована інструкція відмінної якості, картонна пам’ятка для швидкого старту, одноразові і багаторазові стяжки для кабелів, пара наклейок з логотипом Seasonic. Ну а невикористовувані шлейфи можна зберігати і в мішечку з-під встановленого в системний блок джерела живлення

blank

Виглядають новинки зовсім не так, як моделі попередніх поколінь. Конструкція корпусу стала більш звичною, у вигляді знімною кришки з боковинами поверх підстави з передньої і задньої стінкою замість колишньої складені конструкції. Зате на самій кришці є декоративна сталева накладка, а на боковинах – оригінальні фігурні прорізи.

blank

Внутрішній устрій блоку має деяку схожість з уже знайомими нам «золотими» і «платиновими» моделями Seasonic, але очевидно, що перед нами досить інша платформа.

Підсумки:
Блоки живлення Seasonic PRIME Platinum мають небаченої нами досі ефективністю, чудовим акустичним комфортом, відмінною стабільністю напруг і мінімальним розмахом пульсацій напруги. Крім того, вони мають зручну і функціональну повністю модульну кабельну систему (деякі претензії до її організації можна пред’явити лише до молодшої моделі серії потужністю 650 Вт), ефектну зовнішність, хороший комплект поставки і найтривалішу в індустрії гарантію виробника терміном 12 років.

Залишити відповідь

Top