Ти тут
Головна > Новини > Transcend представляє DrivePro Body 30 – нагрудну камеру з оптимальною функціональністю

Transcend представляє DrivePro Body 30 – нагрудну камеру з оптимальною функціональністю

Компанія Transcend Information, Inc., світовий лідер серед виробників мультимедіа та накопичувачів, представляє нагрудну камеру DrivePro Body 30. Ця камера була спеціально розроблена для співробітників служб охорони правопорядку, тривалість її автономної роботи від одного заряду акумулятора складає 12 годин, вона захищена від пилу та вологи у відповідності до норм специфікацій IP67 та має захист від ударів на рівні військових стандартів США. Оснащена високочутливою матрицею Sony, об’єктивом зі скляними лінзами, автоматичним інфрачервоним підсвічуванням та 6-осьовою системою стабілізації зображення, DrivePro Body 30 записує чітке відео високої роздільної здатності у будь-яких обставинах. Завдяки наявності інтерфейсу Wi-Fi та адаптера Bluetooth з низьким рівнем споживання електроенергії, а також ексклюзивного мобільного застосунку Transcend DrivePro Body, створеного спеціально для роботи з нагрудними камерами цієї лінійки, користувач може з легкістю змінювати настройки DrivePro Body 30 та переглядати відео, використовуючи свій мобільний пристрій під керівництвом операційних систем iOS або Android.

Матриця Sony забезпечує високу якість зображення

Камери Transcend DrivePro Body 30 оснащені ширококутними скляними об’єктивами з великою діафрагмою. Високочутлива матриця Sony має широкий динамічний діапазон, що допомагає камері фіксувати деталізоване зображення практично у будь-яких умовах освітлення. Крім того, DrivePro Body 30 оснащені інфрачервоними світлодіодами підсвічування, які автоматично вмикаються при низькому рівні освітлення, що дозволяє вести зйомку навіть у повній темряві. Інтегрований 6-осьовий MEMS-сенсор виконує електронну стабілізацію зображення, зменшуючи вплив рухів камери на якість відео.

Багатофункціональний пристрій у надійному корпусі

Transcend DrivePro Body 30 також підтримує режим буферизації, який дозволяє записувати відео, що було відзнято до події (від 30 секунд до 2 хвилин). За необхідністю, користувач просто два рази натискає на основну кнопку пристрою, щоб почати зберігати відео, що знімається у поточний момент. Завдяки акумулятору високої ємності, максимальна тривалість автономної роботи камери складає 12 годин, що дозволяє співробітникам правоохоронних органів та іншим професіоналам безперервно знімати відео високої роздільної здатності протягом усієї робочої зміни. Кнопка збереження знімку дає можливість робити фотографії під час записування відео, створюючи впорядкований набір свідчень. Корпус Transcend DrivePro Body 30 захищений від пилу та вологи та відповідає нормам специфікацій IP67, а також має захист від ударів, який повністю відповідає усім вимогам військового стандарту США для випробувань на падіння.

Під’єднання за допомогою інтерфейсів Bluetooth та Wi-Fi

DrivePro Body 30 має набір сучасних інтерфейсів, в тому числі, адаптер Bluetooth з низьким споживанням електроенергії та Wi-Fi. Користувачі можуть змінювати настройки та керувати DrivePro Body 30 за допомогою Bluetooth-з’єднання, а також переглядати відео, що знімається у поточний момент на пристроях під керівництвом Apple iOS та Android за допомогою інтерфейсу Wi-Fi. Крім того, користувачі здатні змінювати настройки камери та переглядати збережене відео та знімки з використанням Apple iOS- та Android-пристроїв зі встановленим безкоштовним мобільним додатком DrivePro Body. Для попередження внесення несанкціонованих змін у відеодокази додаток DrivePro Body дозволяє додавати до відеозаписів та фотознімків ідентифікатори користувача та відмітку часу.

Багатофункціональна док-станція дозволяє одночасно передавати дані та заряджати пристрій

Мережева док-станція Transcend DPD6N була створена спеціально для DrivePro Body 30 та є повноцінним рішенням для обслуговування, зарядки та копіювання даних з цих камер. Вона дозволяє одночасно виконувати зарядку, копіювати дані та змінювати настройки, завдяки чому ці док-станції стануть чудовим рішенням для організацій, що експлуатують велику кількість нагрудних камер. Також, завдяки наявності порту USB 3.0, файли можуть бути переписані на зовнішній накопичувач.

Програмне забезпечення DrivePro Body Toolbox

Програмне забезпечення Transcend DrivePro Body Toolbox для комп’ютерів під керівництвом ОС Windows було спеціально створено для пристроїв лінійки DrivePro Body та має зручний користувацький інтерфейс, що дозволяє з легкістю працювати з відео та знімками. Крім того, Transcend пропонує DrivePro Body 30P, вдосконалену модель для використання співробітниками правоохоронних органів та інших організацій, які мають найбільш суворі вимоги щодо забезпечення інформаційної безпеки. Надійність камери DrivePro Body 30P забезпечена повним спектром механізмів інформаційної безпеки, що дозволяють захистити фотографії та відеозаписи від несанкціонованого доступу та гарантувати цілісність збережених доказів.
Нагрудні камери DrivePro Body 30A мають дворічну обмежену гарантію Transcend, та постачаються з постачаються кліпсой, що обертається на 360 градусів, та застібкою-липучкою велкро (Velcro).

Залишити відповідь

Top