Ти тут
Головна > Новини > Дебют твердотільного накопичувача Plextor M8Se

Дебют твердотільного накопичувача Plextor M8Se

Компанія Plextor, провідний виробник високошвидкісних цифрових накопичувачів даних, анонсувала вихід нової лінійки SSD – M8Se. Дані рішення підтримують новітній інтерфейс NVMe, поєднуючи його з чіпами пам’яті TLC NAND, швидкісним контролером і радіатором обтічної форми.

Об’єднуючи в собі високу продуктивність і незвичайний зовнішній вигляд, лінійка M8Se NVMe змогла виграти престижну нагороду iF Design Award, яка свідчить про видатні досягнення в області дизайну. Міжнародне журі, яке включає в себе 58 незалежних експертів, вибрало творіння Plextor з числа 5575 претендентів на перемогу.

Рішення серії Plextor M8Se можуть використовуватися як в настільних комп’ютерах, так і в ноутбуках, оскільки дані накопичувачі мають два варіанти виконання – PCIe і M.2 2280. У версіях для роз’єму PCIe застосовується високоефективний чорно-синій радіатор, зовнішність якого навіяна фізикою рідин. Він не тільки забезпечує естетичний зовнішній вигляд, але і чудово справляється з відведенням тепла від компонентів M8Se, гарантуючи виняткову стабільність і довговічність SSD.

Plextor M8Se

Завдяки контролеру від Marvell і чіпів пам’яті TLC NAND виробництва Toshiba, серія твердотільних накопичувачів M8Se може похвалитися видатниою швидкодією, довгим терміном служби і широким вибором моделей. За багатьма параметрами дані рішення значно перевершують звичайні TLC SSD.

Новітній інтерфейс NVMe PCIe Gen 3 x4 забезпечує M8Se високою пропускною здатністю і малим часом відгуку. В операціях послідовного читання / запису швидкості передачі даних досягають 2450/1000 Мб / с. При випадковому читанні / запису швидкодію становить близько 210 000/175 000 IOPS. Таким чином, M8Se – чудове рішення, покликане значно прискорити виконання будь-яких завдань, будь то робота чи розваги.

Фірмова прошивка Plextor, доповнена системної інтелектуального кешування PlexNitro і просунутою технологією корекції помилок LDPC, істотно підвищує термін життя накопичувачів, дозволяючи їх власникам бути впевненими в безпеці важливих даних.

Пристрої серії Plextor M8Se будуть доступні в версіях на 128 ГБ, 256 ГБ, 512 ГБ і 1TB. Дотримуючись високим стандартам якості Plextor, SSD запропонують фірмову трирічну гарантію і вражаюче значення MTBF, рівне 1.5 мільйона годин.

Залишити відповідь

Top