Ти тут
Головна > Новини > Transcend представляє швидкий твердотільний накопичувач MTE110S в форм-факторі M.2 з інтерфейсом PCIe NVMe 1.3

Transcend представляє швидкий твердотільний накопичувач MTE110S в форм-факторі M.2 з інтерфейсом PCIe NVMe 1.3

Компанія Transcend Information, Inc. (Transcend®), світовий лідер серед виробників мультимедіа та накопичувачів, представляє твердотільний накопичувач MTE110S в форм-факторі M.2. Накопичувач оснащений інтерфейсом PCI Express Gen 3 x4 і повністю сумісний зі стандартом NVM Express (NVMe) 1.3. MTE110S призначений для оснащення високопродуктивних систем, що використовуються для задач, які вимагають максимального рівня готовності і не допускають жодних затримок – робочих станцій для обробки аудіо та відео, ігрових ПК, а також корпоративних рішень. Побудований на базі флеш-пам’яті 3D TLC NAND, твердотільний накопичувач MTE110S не тільки забезпечує високу швидкість передачі даних, але також демонструє високий рівень надійності.

Вражаюча швидкість завдяки використанню протоколу PCIe NVMe 1.3

Твердотільний накопичувач Transcend MTE110S оснащений інтерфейсом PCIe Gen 3 x4 і підтримує найостанніший протокол NVMe 1.3 – це інтерфейс хост-контролера, створений для використання в корпоративних і клієнтських системах, які оснащені твердотільними накопичувачами з інтерфейсами PCI Express. Стандарт NVMe має більш високий рівень продуктивності, ніж AHCI (Advanced Host Controller Interface), в тому числі, він містить вимоги щодо масштабування пропускної здатності, більшої кількості операцій введення/виводу в секунду і мінімізації затримок. Таким чином, використання новітнього протоколу NVMe 1.3 дозволяє MTE110S демонструвати високу швидкість передачі даних, яка може досягати до 1800 МБ/с при читанні і до 1500 МБ/с при записі*.

Довговічність і надійність

Твердотільний накопичувач Transcend MTE110S підтримує ефективний алгоритм виявлення та виправлення помилок LDPC (Low-Density Parity Check), який допомагає забезпечити надійність зберігання вашої інформації. Виготовлений на основі високоякісних мікросхем флеш-пам’яті TLC NAND і оснащений механізмами динамічного регулювання продуктивності для запобігання перегріву, накопичувач MTE110S відрізняється довговічністю і високою надійністю.

Програмне забезпечення Transcend SSD Scope

Фірмовий пакет ПО SSD Scope, який можна безкоштовно завантажити з веб-сайту Transcend, це спеціально розроблене програмне забезпечення для моніторингу справності твердотільних накопичувачів. Серед його функцій: Drive Information (інформація про накопичувач), S.M.A.R.T. Status (статус SMART), Diagnostic Scan (діагностичне сканування), Secure Erase (надійне видалення даних), Firmware Update (оновлення прошивки), TRIM Enable (увімкнути функцію TRIM), Health Indicator (індикатор справності накопичувача) і System Clone (клонування системи).

Гарантія та ємність

Твердотільний накопичувач Transcend MTE110S представлений на ринку моделями ємністю 128, 256 та 512 ГБ, і поставляється з 5-річною обмеженою гарантією Transcend.
*Максимальна продуктивність вказана для накопичувача ємністю 512 ГБ

Залишити відповідь

Top