Ти тут
Головна > Новини > Transcend представляє нову нагрудну камеру DrivePro Body 60

Transcend представляє нову нагрудну камеру DrivePro Body 60

Компанія Transcend Information, Inc. (Transcend®), світовий лідер серед виробників мультимедіа та накопичувачів, представляє нагрудну камеру DrivePro Body 60. Це сучасна дротова камера для зйомки від першої особи була спеціально створена для військових та цивільних служб забезпечення безпеки та рятування, а також співробітників приватних охоронних компаній. Камера оснащена високоякісною матрицею Sony, яка забезпечує чітке зображення високої роздільної здатності. Вбудований приймач GPS/GLONASS дозволяє додавати мітки геолокації у відео та зображення. Камера DrivePro Body 60 оснащена ємним літій-іонним акумулятором та є пило- та вологонепроникною у відповідності до стандарту IP67, а також захищена від ударів та падінь. Ексклюзивний мобільний додаток DrivePro Body забезпечує доступ до налаштувань камери та до відзнятих зображень за допомогою мобільних пристроїв.

Дротова камера з матрицею Sony забезпечує найкраще зображення при будь-якому куті огляду

Модульна камера з комплекту Transcend DrivePro Body 60 може бути прикріплена до шоломів, кашкетів та погонів. Об’єктив камери відрізняється великою діафрагмою та широким кутом огляду. А завдяки матриці Sony, пристрій знімає деталізоване зображення при будь-яких рівнях освітлення. Навіть у сутінках камера записує чітке кольорове зображення з роздільною здатністю 1080P (Full HD).

Зафіксуй усі свої переміщення за допомогою вбудованого датчика GPS

DrivePro Body 60 має вбудований приймач GPS/GLONASS, який дозволяє зберігати разом з відзнятими матеріалами координати GPS, дату та час. Ексклюзивне програмне забезпечення DrivePro Body Toolbox надає можливість відобразити карту з маршрутом на тлі відтворюваних зображень та відеозаписів, що допомагає з легкістю виявити місце та час події.

Багатофункціональний пристрій у міцному та надійному корпусі

DrivePro Body 60 має режим буферизації, який дозволяє знизити навантаження на пам’ять. Коли відбувається подія, користувач просто два рази натискає кнопку живлення пристрою, щоб ввімкнути режим записування. Це дозволяє зберегти до двох хвилин відео, відзнятого до моменту, коли відбулася подія. Камера має ємний літій-іонний акумулятор та 64 ГБ вбудованої пам’яті типу eMMC, що дозволяє співробітникам правоохоронних органів та іншим професіоналам робити безперервні відеозаписи тривалістю до 10 годин. Також за допомогою кнопки швидкого збереження знімку можна робити фотографії під час записування відео, що дає можливість збирати усі необхідні докази безпосередньо під час події. Transcend DrivePro Body 60 має захист від пилу та вологи у відповідності до вимог стандарту IP67, а також задовольняє вимогам військового стандарту захисту від падіння US MIL-STD-810G 516.6 Transit Drop Test.

Інтерфейси Bluetooth, Wi-Fi, а також мобільний додаток DrivePro Body

DrivePro Body 60 має адаптери бездротових інтерфейсів Bluetooth та Wi-Fi 802.11ac 5 ГГц. Крім того, безкоштовний для завантаження мобільний додаток DrivePro Body, який було створено спеціально для нагрудних камер, дозволяє користувачам мобільних пристроїв змінювати настройки та режими зйомки камер за допомогою під’єднання по Bluetooth. Підключення по Wi-Fi дає можливість завантажувати зображення та відеозаписи, а також змінювати настройки камери за допомогою iOS- або Android-пристрою. Для попередження внесення несанкціонованих змін у відеодокази додаток DrivePro Body дозволяє додавати до відеозаписів та фотознімків ідентифікатори користувача та відмітку часу.

Багатофункціональна док-станція з можливістю одночасної передачі даних та зарядки акумулятора камери

Док-станція Transcend DPD6N була розроблена спеціально для використання з DrivePro Body 60. Станція має шість портів для заряджання, один порт USB 3.0, два роз’єми Ethernet та є повноцінним рішенням для заряджання, передачі даних та керування нагрудними камерами. Користувачі мають змогу змінювати настройки камери по локальній мережі, завантажувати зображення та відео через Інтернет та виконувати резервне копіювання файлів на зовнішній накопичувач, під’єднаний по USB-інтерфейсу. Можливість передачі даних одночасно з заряджанням акумулятора також заощаджує час на обслуговування камери.

Програмне забезпечення DrivePro Body Toolbox

Transcend DrivePro Body Toolbox — це програмне забезпечення, що було спеціально розроблене для камер DrivePro Body. Дружній інтерфейс забезпечує можливість працювати з записаними відео та зображення на ПК під керівництвом ОС Windows. Також ПЗ підтримує функції геолокації, дозволяючи відображати мапу збереженого маршруту понад відтворюваним відео. DrivePro Body Toolbox забезпечує парольний захист, що допомагає попередити несанкціонований доступ до фото- та відеодоказів.

Спеціальні аксесуари

Комплект аксесуарів DBK2 був спеціально розроблений для використання з камерами DrivePro Body 60. До цього опціонального набору аксесуарів увійшли магнітне кріплення, кріплення MOLLE та тримач камери. Магнітне кріплення утримує камеру DrivePro Body за допомогою потужних магнітів. Кріплення типу MOLLE було розроблене спеціально для використання з військовими жилетами, що мають систему фіксації для кріплення MOLLE. Обидва варіанти забезпечують надійну та стабільну фіксацію камери.
До комплекту постачання нагрудної камери DrivePro Body 60 входять поясний чохол, кріплення-кліпса, кріплення на клейовій основі. Камера постачається з дворічною обмеженою гарантією Transcend.

Залишити відповідь

Top