Ти тут
Головна > Новини > Transcend представляє нові твердотільні mSATA-накопичувачі для портативних пристроїв

Transcend представляє нові твердотільні mSATA-накопичувачі для портативних пристроїв

Компанія Transcend Information, Inc. (Transcend®), світовий лідер серед виробників мультимедіа та накопичувачів, представляє нові твердотільні накопичувачі MSA370 та MSA230S у форм-факторі mSATА. Нові продукти мають надзвичайно компактні розміри, оснащені інтерфейсом SATA III 6 Гбіт/с та є ідеальним рішенням для використання у сучасних портативних пристроях.

Компактний форм-фактор mSATA

Накопичувачі виконані у компактному форм-факторі mSATA та мають розміри 50,8 x 29,85 x 4,0 мм, що у 8 раз менше, ніж габарити стандартних 2,5-дюймових твердотільних накопичувачів. Вони спроектовані з урахуванням усіх вимог до накопичувачів з боку виробників надсучасних ультратонких та надлегких мобільних пристроїв, таких як ультрабуки, ноутбуки, планшети, портативні ігрові системи, електронні книги, системи навігації, телевізійні приставки, ручні сканери, міні-ПК та тонкі сервери.

Продуктивність

Завдяки використанню інтерфейсу SATA III 6 Гбіт/с та кеш-пам’яті типу DDR3, накопичувач MSA370 демонструє високу швидкість зчитування та записування, які досягають, відповідно, 550 та 320 МБ/с, а накопичувач MSA230S показує швидкість зчитування 550 МБ/с і записування 400 МБ/с. Високий рівень продуктивності дозволяє цим накопичувачам з легкістю підтримувати виконання не лише різноманітних повсякденних задач, але й найбільш вимогливих мультимедійних застосунків.

Довговічність та висока надійність

Накопичувач MSA370 має відмінну довговічність та надійність, оскільки він оснащений флеш-пам’яттю MLC NAND. Модель MSA230S була створена на базі найбільш сучасної 3D-технології виробництва пам’яті NAND, яка дозволяє збільшити щільність записування даних за рахунок вертикального компонування комірок пам’яті одна над іншою, а також демонструє більш високу продуктивність.
Не дивлячись на вкрай невеликі габарити, MSA370 та MSA230S відрізняються широкою функціональністю: вони підтримають технології зменшення зносу комірок пам’яті та інтелектуального керування блоками, а також функції TRIM, NCQ, ECC та розширений набір команд S.M.A.R.T. Крім того, ці пристрої стійкі до ударів та забезпечують виключно високий рівень надійності.
А завдяки повноцінній підтримці режиму Device Sleep Mode (DevSleep), накопичувачі здатні збільшити тривалість автономної роботи ноутбука шляхом реалізації інтелектуальної схеми відключення живлення інтерфейсу SATA під час його простою.

Програмне забезпечення Transcend SSD Scope

Фірмовий пакет ПЗ SSD Scope, який можна безкоштовно завантажити з веб-сайту Transcend, це програмне забезпечення, що було спеціально розроблене для відстеження справності твердотільних накопичувачів. Серед його функцій: Drive Information (інформація щодо накопичувача), S.M.A.R.T. Status (статус S.M.A.R.T.), Diagnostic Scan (діагностичне сканування), Secure Erase (надійне видалення даних), Firmware Update (оновлення прошивки), TRIM Enable (вмикання функції TRIM), Health Indicator (індикатор справності накопичувача) та System Clone (клонування системи).

Гарантія та ємність

У поточний момент представлені накопичувачі MSA370 об’ємом від 16 до 256 ГБ та MSA230S ємністю 64 та 128 ГБ. На накопичувачі розповсюджується трирічна гарантія.

Залишити відповідь

Top