Ти тут
Головна > Новини > Transcend представляє — високопродуктивний USB-накопичувач підвищеної надійності

Transcend представляє — високопродуктивний USB-накопичувач підвищеної надійності

Transcend Information Inc. (Transcend®), світовий лідер серед виробників мультимедіа та накопичувачів, представляє пристрій нового покоління: компактний, довговічний та високопродуктивний флеш-накопичувач з інтерфейсом USB — JetFlash 910. Новинка побудована на базі флеш-пам’яті типу 3D NAND та забезпечує швидкість передачі даних до 420 МБ/с при читанні та 400 МБ/с при записувані, а також демонструє видатну довговічність, витримуючи до 3 000 циклів записування/стирання, що відповідає показникам пам’яті типу MLC NAND. Накопичувачі моделі JetFlash 910 мають ємність до 256 ГБ та ідеально підходять для збереження та швидкого копіювання відеозаписів у форматі 4К та фотографій високої роздільної здатності. Виконані у стильному та надійному корпусі з легкого алюмінію з матовою поверхнею, флеш-накопичувачі JetFlash 910 — це продукти зовсім нового рівня.


Надійність конструкції у кожному аспекті


Завдяки у десять разів більшому терміну експлуатації, ніж у звичайних продуктів на основі мікросхем флеш-пам’яті типу TLC, накопичувачі JetFlash 910 забезпечують високий рівень захисту для критично важливих даних та є відмінним вибором для повсякденного використання на роботі або під час відпочинку. Відмінні показники довговічності дозволяють використовувати JetFlash 910 у системах відеоспостереження та відеореєстраторах, застосуваннях, які потребують високої інтенсивності операцій записування. Металевий корпус не тільки надає пристрою стильний зовнішній вигляд, але й підвищує його стійкість до механічного зносу.


Чудова продуктивність у форм-факторі USB-накопичувача


Модель Transcend JetFlash 910 оснащена інтерфейсом USB 3.1 Gen 1, що забезпечує швидкість передачі даних до 420 МБ/с. Це означає, що навіть копіювання великих файлів об’ємом 4 ГБ може займати не більше ніж 15 секунд. JetFlash 910 постачаються з FAT32 для досягнення оптимального рівня сумісності з різними системами та мають ємність до 256 ГБ, що перетворює їх на ідеальне рішення для збереження зображень високої роздільної здатності та відео у форматі 4K або 8K.


Додаткове програмне забезпечення Transcend Elite для ПК та смартфонів


Transcend Elite — це багатофункціональний програмний пакет, представлений у версіях для Windows, macOS та Android. ПЗ Transcend Elite, яке можна безкоштовно завантажити з офіційного сайту Transcend, дозволяє з легкістю здійснювати резервне копіювання та відновлення, шифрування даних, а також підтримує функції хмарного резервного копіювання.

Гарантія


Флеш-накопичувачі Transcend JetFlash 910 з інтерфейсом USB пропонуються у варіантах ємністю 128 і 256 ГБ та супроводжуються п’ятирічною обмеженою гарантією Transcend.

Залишити відповідь

Top