Ти тут
Головна > Новини > Transcend представляє новий твердотільний mSATA-накопичувач

Transcend представляє новий твердотільний mSATA-накопичувач

Transcend Information, Inc. (Transcend), світовий лідер серед виробників накопичувачів, мультимедіа та промислових пристроїв, представляє твердотільний mSATA-накопичувач MSA452T промислового класу. Цей накопичувач спроектований з використанням передової технології BiCS4, що дозволяє формувати до 96 шарів флеш-пам’яті 3D NAND і витримувати до 3 тисяч циклів запису/стирання, оснащений інтерфейсом SATA III 6 Гбіт/с та DRAM-кешем на основі мікросхем DDR3, відмінно підходить для оснащення високопродуктивних систем і може бути встановлений навіть в найбільш компактні пристрої.

Підтримка до 3 тисяч циклів запису/стирання

Накопичувач MSA452T побудований на основі високоякісної флеш-пам’яті BiCS4 3D NAND з 96 шарами. У порівнянні з накопичувачами, побудованими на базі BiCS3 NAND, які можуть мати тільки до 64 шарів флеш-пам’яті, новий пристрій відрізняється значно більш високою щільністю запису. Цей накопичувач витримує до 3 тисяч циклів запису/стирання, не поступаючись за цим показником пристроям на базі пам’яті типу MLC NAND і демонструючи при цьому високу продуктивність і оптимальний рівень надійності.
Твердотільний накопичувач MSA452T ємністю 1 терабайт здатний витримати до 1760 ТБ запису, гарантуючи, що всі найважливіші дані будуть надійно збережені.

Компактний форм-фактор mSATA

Накопичувач виконаний в компактному форм-факторі mSATA і має розміри 50,8 x 29,85 x 4,85 мм, що в 8 разів компактніше стандартних 2,5-дюймових твердотільних накопичувачів. Він спроектований з урахуванням всіх вимог, які пред’являють до накопичувачів виробники найсучасніших ультратонких і ультралегких мобільних пристроїв, таких як ультрабуки, ноутбуки, планшети, портативні ігрові системи, електронні книги, системи навігації, телевізійні приставки, ручні сканери, міні-ПК і тонкі сервера.

Продуктивність до 550 МБ/с

Завдяки використанню інтерфейсу SATA III 6 Гбіт/с і кеш-пам’яті DRAM, накопичувач MSA452T демонструє високу швидкість читання і запису, які досягають, відповідно, 560 та 520 МБ/с. Крім цього накопичувач MSA452T демонструє продуктивність до 95000 IOPS при операціях випадкового читання і запису файлів для блоків даних об’ємом 4К. Це скорочує час завантаження і забезпечує практично миттєвий відгук системи при роботі з ресурсомісткими додатками.

Програмне забезпечення SSD Scope

Фірмовий пакет ПО SSD Scope, який можна безкоштовно завантажити з веб-сайту Transcend, це спеціально розроблене програмне забезпечення для моніторингу справності твердотільних накопичувачів. Серед його функцій: View Drive Information (інформація про накопичувач), View S.M.A.R.T. Status (статус S.M.A.R.T.), Diagnostic Scan (діагностичне сканування), Secure Erase (надійне видалення даних), Firmware Update (оновлення прошивки), TRIM Enable (Увімкнути функцію TRIM), Health Indicator (індикатор справності накопичувача) та System Clone (клонування системи).

Ємність і гарантія

Твердотільний накопичувач Transcend MSA452T пропонується у варіантах від 64 ГБ до 1 ТБ, і має трирічну обмежену гарантію Transcend.


Залишити відповідь

Top