Ти тут
Головна > Новини > Клавіатура-тачпад Click&Touch – справжня революція від Prestigio

Клавіатура-тачпад Click&Touch – справжня революція від Prestigio

Компанія Prestigio представила першу в світі інтерактивну багатофункціональну клавіатурну систему Click&Touch.

Універсальний пристрій об’єднує можливості клавіатури, тачпада й миші, забезпечуючи автоматичний безшовний перехід між режимами набору тексту і керування курсором. Крім того, Click&Touch нівелює незручності користування смарт-телевізорами та інтерактивними екранами за допомогою пульта.

Click&Touch має вбудовані сенсори, які дають можливість керувати курсором прямо на поверхні клавіатури. Для цього лише потрібно провести пальцем по клавішах як по сенсорній панелі: дотик одним пальцем здійснює лівий клік, двома пальцями – правий.

Клавіатурна система має функцію «розумного перемикання». Пристрій сам визначає, в якому режимі працює користувач, і миттєво починає виконувати функцію клавіатури або тачпада.

Скролінг активується інтуїтивно – проведенням двома пальцями по клавіатурі. На Click&Touch можна прокручувати відео та змінювати рівень гучності за допомогою медіаслайдерів, для цього достатньо провести пальцями вліво або вправо по верхньому ряду клавіш.

Своє основне завдання – набір тексту – клавіатура виконує відмінно. Завдяки механізму «ножиці» клавіші натискаються так само, як на ноутбуці, а тактильний відгук надає максимально приємні відчуття.

blank

Click&Touch дає можливість підключати до п’яти пристроїв одночасно без необхідності встановлення окремого програмного забезпечення. Для під’єднання застосовується модуль Bluetooth (до трьох пристроїв), роз’єм Type-C та USB-приймач (по одному пристрою).

Click&Touch є універсальним варіантом для роботи з ПК, ТБ, інтерактивними панелями тощо. Всі дії виконуються в кілька разів швидше, ніж під час паралельного користування звичайним пультом, мишею або клавіатурою. Крім того, багатофункціональна розробка дозволяє значно зекономити місце на робочому столі і не терпіти незручності, пов’язані з необхідністю постійно переносити руки з одного пристрою на інший.

Отже, основні переваги клавіатури Click&Touch:

  • автоматично перемикається між режимами клавіатури й тачпада;
  • підтримує керування жестами: рух курсора, клік, прокрутка, медіаслайдери;
  • значно спрощує взаємодію зі смарт-телевізорами;
  • відкриває можливості, яких не дає звичайний пульт дистанційного керування;
  • не вимагає спеціального програмного забезпечення;
  • дає можливість підключити до п’яти пристроїв одночасно через три канали зв’язку;
  • компактна та легка, економить місце на робочому столі.

Революційна новинка з’явилася в продажу в Україні 3 січня 2020 року і вже доступна для попередніх замовлень в офіційного виробника: https://click-n-touch.prestigio.com.
Вартість клавіатури Click&Touch становить 2999 грн.

З 3 до 31 січня 2020 року – Click&Touch ексклюзивно тільки на rozetka.com.ua.

Залишити відповідь

Top