Ти тут
Головна > Корисне > Доступна нова Google Camera для Android-смартфонів

Доступна нова Google Camera для Android-смартфонів

Розробники запевняють про сумісність із великою кількістю моделей на Android 10 і вище

Апарати Pixel завжди цінували за камеру та програмне забезпечення від Google, який витягує знімки до чогось дуже гідного. Ті, хто випробував його в дії, зазвичай хвалять за тонко і грамотно налаштовані алгоритми. Тому не дивно, що багато шанувальників мобільної фотографії не проти встановити на свої пристрої програму Google Camera, яка дозволить підвищити якість фоточок.
Тут на допомогу приходять ентузіасти-розробники, що портують GCam на різні смартфони. Своїми досягненнями у цьому відома команда BSG, яка недавно випустила мод GCam 8.4.600. Розробники заявляють, що мод універсальний і сумісний із великою кількістю пристроїв. Зокрема, GCam 8.4.600 був успішно протестований на nePlus 3T, OnePlus 5T, OnePlus 6, OnePlus 7 Pro/7T Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra, Poco X2/X3/X3 Pro, Redmi Note 7, Asus Zenfone, OnePlus 9/9 Pro/9R/9RT, Redmi Note 10, Redmi Note 10 Pro, серія Redmi Note 11, Realme 8 та інших моделях.

Заявлено, що мод доступний для багатьох Android – смартфонів. Але є ряд обмежень, зокрема, необхідна підтримка camera2 API (можна завантажити Camera 2 API Checker з Play Store). Крім того, важливо, щоб на смартфоні було встановлено Android 10 і новіші версії зеленого робота. Завантажити ж GCam 8.4.600 можна, перейшовши за цим посиланням.

Джерело: gizchina

Залишити відповідь

Top