Ти тут
Головна > Новини > Названа ємність акумулятора Google Pixel Watch

Названа ємність акумулятора Google Pixel Watch

Витривалими смартгодинники навряд чи будуть, доведеться заряджати їх щодня

Без перебільшення Google Pixel Watch один з найочікуваніших смартгодинників цього року. Його появу чекають вже кілька років і все йде до того, що період очікування завершиться в травні, коли на конференції Google I/O компанія представить гаджет. Нещодавно нам дозволили оцінити зовнішній вигляд Google Pixel Watch, а тепер нам почнуть влаштовувати екскурс у внутрішній світ гаджета.

Як запевняють інсайдери, всередині Google Pixel Watch встановлять акумулятор ємністю 300 мАг. Більшість розумних годинників з батареями аналогічної ємності забезпечують від 24 до 40 годин роботи, хоча деякі з них оснащені менш ефективними процесорами, ніж очікується в Pixel Watch. Нагадаємо, що смартгодинник від Google може отримати новий енергоефективний чіп від Samsung.

Перший розумний годинник Google працюватиме на платформі Wear OS 3, спільно розробленої Samsung і гігантом з Маунтін-В’ю, і, оскільки компанія тепер володіє Fitbit, годинник, ймовірно, також включатиме інтеграцію з Fitbit і може також запозичити деякі датчики здоров’я у бренду.

Серед особливостей розумного годинника називають підтримку стільникового зв’язку, але швидше за все, його запропонує одна з трьох версій. Географія продажу Google Pixel Watch не буде широкою. Вони будуть доступні лише в кількох країнах і просити за них можуть від $300 до $400.

Джерело: phonearena

Залишити відповідь

Top