Ти тут
Головна > Огляди > Новий твердотілий накопичувач Transcend PCIe Gen 4×4 M.2 MTE720T для промислового застосування

Новий твердотілий накопичувач Transcend PCIe Gen 4×4 M.2 MTE720T для промислового застосування

Компанія Transcend Information, Inc. (Transcend®), провідний виробник цифрових накопичувачів, анонсувала новий твердотілий накопичувач MTE720T PCIe Gen 4×4 M.2. Новинка відрізняється збільшеними показниками послідовної швидкості читання/запису – до 7200 МБ/с та 6500 МБ/с відповідно. Також вона здатна забезпечити до 3000 циклів P/E. Очікується, що це рішення буде популярним у системах, які інтенсивно використовують дані, що застосовуються для зв’язку 5G, граничних обчислень та AIoT – скрізь, де потрібні високі показники продуктивності та надійності.

Transcend MTE720T відповідає специфікаціям NVMe 1.4 та оснащений 8-канальним контролером. Використання найновіших модулів пам’яті DRAM не тільки покращує показники часу доступу до даних, але й продовжує термін служби пристрою за рахунок скорочення часу запису у флеш-пам’ять NAND. Цей накопичувач побудований із застосуванням технології Corner Bond, він має захист від сульфування та плату з 30-мікронними позолоченими роз’ємами Gold Finger («золоті пальці») – все це забезпечує додаткове збереження компонентів від зовнішніх ударів, вібрації та забруднення. Також MTE720T здатний працювати в розширеному діапазоні температур (від -20 °C до 75 °C), цей накопичувач можна використовувати в умовах зі швидкими температурними змінами, а також при екстремальних температурах.

У міру зростання обсягів даних, питання їх збереження та безпеки набувають все більшого значення для бізнесу. Для того щоб продукція, що випускається, відповідала найвищим вимогам, компанія Transcend впроваджує передові технології, які забезпечують корекцію помилок (LDPC), динамічну терморегуляцію (Dynamic Thermal Throttling) і збереження даних у разі проблем з електроживленням (Power Shield, PS). Також виробник забезпечує своєчасне оновлення прошивок продукції. Окрім цього, Transcend надає ексклюзивне програмне забезпечення Control Center, призначене для дистанційного керування пристроями зберігання даних. Ця апаратно-програмна інтеграція гарантує менші витрати при більшій ефективності, що є важливим при розвитку AIoT.

Залишити відповідь

Top