Ти тут
Головна > Новини > Накопичувачі Imation надійно захищають інформацію

Накопичувачі Imation надійно захищають інформацію

Компанія Imation, в листопаді що почала постачання першого в світі зовнішнього вінчестера з інтерфейсом Wireless USB, а в березні — перших в світі картріджів LTO Ultrium п’ятого покоління, істотно відновила каталог накопичувачів і носіїв, що надійно захищають дані.

По словах Imation, представлені новинки утворюють найширший в галузі асортимент таких виробів, що включає зовнішні HDD, флэш-накопичувачі, оптичні носії CD, DVD і Blu-ray. Всі вони надійно захищають інформацію від посягань з боку зловмисників і інших погроз. Нові продукти зведені в лінійку Defender Collection. Вони задовольняють вимогам численних стандартів шифрування і розраховані на використання в державних, медичних і фінансових установах. Безумовно, члени Defender Collection підійдуть і іншим категоріям користувачів, стурбованих захистом інформації.

Повний список продуктів Defender Collection включає програмне забезпечення Imation Defender Software Suite, оптичні носії Defender Optical (CD-R, DVD-R, DVD+R і Blu-ray Disc), USB-накопичувач Defender F50 з поворотною кришкою, водонепроникні і пилезащищенниє USB-накопичувачі Defender F100 і F150, накопичувач з дактилоскопічним датчиком Defender F200 і зовнішні HDD Defender H100 і H200 (другою з названих має дактилоскопічний датчик).

blank

Для захисту використовуються технології, що розроблені компанією MXI Security, дозволяють ідентифікувати користувача, шифрувати і розшифровувати дані. Зокрема, апаратне шифрування покладене на процесор Bluefly. Більш того, знайомі з асортиментом MXI Security без зусиль виявлять схожість між продукцією цієї компанії і новинками Imation. Для захисту інформації при записі на оптичні носії CD, DVD і Blu-ray використовується технологія ENCRYPTX EncryptDisc, побудована на шифруванні по алгоритму AES з 256-розрядним ключем.

blank

Постачання Defender F50, F100 і F150 вже почалися. Оптичні носії Defender Optical, накопичувачі F200, H100 і H200 стануть доступні в поточному або майбутньому місяці.

Джерело: Imation

Залишити відповідь

Top