Ти тут
Головна > Новини > Четверте покоління індустріальних карт пам’яті CompactFlash від Apacer

Четверте покоління індустріальних карт пам’яті CompactFlash від Apacer

Компанія Apacer представила четверте покоління карт пам’яті стандарту CF, що відповідають стандарту CFA4.1. Новинки підтримують технологію UDMA – 6, забезпечуючи високошвидкісний режим передачі даних. Швидкість читання карт досягає 50 МБ/з, а місткість – 16 ГБ. Крім того, карти CFC4 виробництва Apacer мають високу стійкість до дії екстремальних температур (від – 40°C до 85°C). Таким чином, компанія Apacer представила рішення, відповідне для зберігання даних у сфері мережевих і інформаційних комунікацій, для військової промисловості, для медичних організацій і охорони здоров’я, а також для інших промислових галузей, де від засобів зберігання інформації пред’являються підвищені вимоги.

Індустріальні карти пам’яті Apacer CFC4 підтримують різні стандарти передачі, такі як PIO, Multi – Word DMA і Ultra DMA. Карти пам’яті побудовані на SLC -чипе і мають 50-контактний роз’єм.
Новинки підтримують 15-бітову технологію корекції помилок, яка забезпечує обмін даними без збоїв. У них вбудована функція Wear Leveling – технологія рівномірного розподілу навантаження на блоки NAND -пам’яті, що збільшує термін служби карт. Крім того, за допомогою технології S.M.A.R.T. користувачі можуть контролювати стан карт.

Джерело: Apacer

Залишити відповідь

Top