Ти тут
Головна > Новини > Mach Xtreme Technology починає поставки «флешок» обсягом 64 ГБ із інтерфейсом USB 3.0

Mach Xtreme Technology починає поставки «флешок» обсягом 64 ГБ із інтерфейсом USB 3.0

Тайванська компанія Mach Xtreme Technology представила серію USB-Накопичувачів, оснащених інтерфейсом USB 3.0. Поки в серію MX-FX увійшли дві моделі – обсягом 32 і 64 ГБ. За словами виробника, вони є найбільш компактними «флешок» з інтерфейсом USB нового покоління. Для бажаючих самостійно перевірити твердження Mach Xtreme Technology приводимо габарити виробів: 78 x 27 х 9,3 мм. Маса пристроїв дорівнює 39 гр.

Компактність і місткість є важливими перевагами нових накопичувачів, але ними список позитивних якостей MX-FX не вичерпується. Пристрою можуть похвастати високою продуктивністю. За даними компанії, швидкість передачі даних у режимі читання досягає 125 МБ/з, а в режимі запису – 80 МБ/с. У цьому, безумовно, заслуга інтерфейсу USB 3.0.

В активному режимі нові накопичувачі споживають не більше 4 Вт, під час простою споживана потужність знижується до 1 Вт. Це означає, що пристроям цілком вистачає живлення, що надходить по шині USB 3.0, і додаткове джерело не потрібний.

Поставки накопичувачів MXUB3MFX-32G (32 ГБ) і MXUB3MFX-64G (64 ГБ) по усьому світі почалися 14 червня. Виробник надає на них трирічну гарантію.

Джерело: Mach Xtreme Technology

Залишити відповідь

Top