Ти тут
Головна > Новини > «Сапфір» Сваровскі – нова прикраса нового накопичувача від Transcend

«Сапфір» Сваровскі – нова прикраса нового накопичувача від Transcend

Одночасно з повідомленням про випуск нових карт пам’яті великого обсягу, на сайті Transcend Information з’явилася інформація про іншу новинку – USB-накопичувач JetFlash V95C обсягом 16 ГБ.

З першого погляду на JetFlash V95C зрозуміло, що компанія продовжує розвивати тему накопичувачів, здатних відігравати роль прикрас, нещодавно підкріплену випуском моделі JetFlash V90C у металевому корпусі з лазерним гравіруванням.

Накопичувач JetFlash V95C має висувний роз’єм USB. Корпус пристрою – металевий, зі сплаву на основі цинку. В оформленні виробу впадає в око виразна декоративна панель і яскравий «сапфір» Сваровскі на зворотному боці. На думку виробника, дизайнерам вдалося об’єднати в JetFlash V95C відчуття розкоші й сучасної технології. Скромні розміри JetFlash V95C  40,5 х 18,4 х 7,2 мм, сприяють тому, щоб використовувати виріб як модний аксесуар.

Заявлена максимальна швидкість передачі даних становить 15 МБ/с. Поряд з варіантом обсягом 16 ГБ, компанія пропонує й накопичувачі меншого обсягу: 2, 4 і 8 ГБ.

Джерело:  Transcend Information

Залишити відповідь

Top