Ти тут
Головна > Новини > DiskGO Mini від EDGE Tech уміщає 32 ГБ

DiskGO Mini від EDGE Tech уміщає 32 ГБ

Мініатюрний флеш-накопичувач із інтерфейсом USB з’явився в онлайновому каталозі компанії EDGE Tech. Габарити пристрою  описує «формула» 36 х 25 х 5 мм, при цьому його максимальний обсяг дорівнює 32 ГБ.

У накопичувачі використовується флеш-пам’ять типу MLC NAND. Для підключення до ПК служить інтерфейс USB 2.0. За даними виробника, максимальна швидкість читання становить 15 МБ/з, запису – 8 МБ/с. Висувна конструкція компактного накопичувача охороняє рознімання USB від забруднення, одночасно усуваючи ризик поломки або втрати захисного ковпачка.

Пристрій комплектується програмою CryptArchiver Lite, призначеної для шифрування інформації з алгоритму AES з 128-розрядним ключем. Одночасно випущений продукт за назвою DiskGO Backup, що представляє собою накопичувач DiskGO Mini у комплекті з ПО для резервного копіювання Dmailer Backup.

Ціна DiskGO Mini і DiskGO Backup обсягом 32 ГБ, зазначена на сайті компанії, приблизно дорівнює $90 і $95 відповідно. Доступні також модифікації обсягом 1, 2, 4, 8 і 16 ГБ. Виробник надає на нові накопичувачі довічну гарантію.

Джерело: EDGE Tech

Залишити відповідь

Top